המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת שאול
5 ביצים
2 גבינה לבנה טרה של 250 ג'
1 שמנת חמוצה (קופסא גדולה)
4 כפות קונפלור
¼ חב' פודינג וניל
1 כוס סוכר
לשפוך לקערה את הגבינה לבנה, שמנת, קונפלור פודינג וניל וחלמונים. לערבב הכל טוב טוב לתערובת אחידה.
את החלבונים להקציף בהדרגה עם כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.
את התערובת להוסיף לתוך הקצף בתנועות עטיפה.
לשמן תבנית אלומניום ולאפות בחום של 170 מעלות במשך שעה.
בסיום להשאיר את העוגה 10 ד' בתנור כבוי.
כשהעוגה מתקררת להכין תערובת של שמנת מתוקה, כוס חלב ושקית של פודינג וניל ולצפות את כל העוגה.
לאחר שהעוגה התקררה עוטפים בשכבה דקה מאוד של בצק סוכר- ואז חותכים שתי פרוסות- אחת עוטפים בבצק סוכר צהבהב שתיראה כמו פרוסת גבינה צהובה- ואת השני עוטפים בבצק לבן עם כתמי צבע מאכל כמו גבינת רוקפור- על החלק העגול (פחות שתי הפרוסות) מניחים פקאן שיראה כמו גבינת ברי. בצלוחית קטנה עושים שכבת בסיס של פתי בר מרוסק עם חמאה ועל זה שמנת מתוקה מוקצפת עם גבינה – על קרש החיתוך מעטרים בקוביות עוגת גבינה קטנות מצופות בבצק סוכר שיראו כמו קוביות גבינה צהובה- ועיגולי סוכר שיראו כמו בייבי מוצרלה.