יהושע tbwa

המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת דהמאן

עוגת גבינה קלאסית

עוגת גבינה קלאסית

כולל אפיה שעתיים
לא לפתוח את התנור בשעה הראשונה לפחות. אם עושים עם גבינות רגילות לסנן חצי שעה מראש את הגבינות

המרכיבים:

7 ביצים מופרדות (7 חלבונים להקצפה- 2 חלמונים לבצק -5 חלמונים לבלילה).
3 חבילות גבינה מיתוכן- 1 טוב טעם.
1 שמנת מתוקה
3 כפות קונפלור
2 סוכר וניל
1 כוס סוכר
לבצק:
100 גר חמאה
2 חלמונים
1/2 כוס סוכר
1/2 א אפיה
2 סוכר וניל
1 וחצי כוסות קמח
מעט חלב

אופן הכנה:

להכין את הבצק ולשטח על תבנית אפיה עגולה. אני עושה בסיר של גחנון עם נייר אפיה.
את החלבונים להקציף עם כוס סוכר .
בקערה נפרדת לערבב: גבינה,שמנת, קונפלור,סוכר וניל, ו5 חלמונים . לערבב טוב עם מקצף ידני ולהוסיף את קציפת החלבונים בתנועות קיפול .
לשפוך את הבלילה על הבצק ולאפות שעה וחצי על תנור שחומם מראש ל150 מעלות
להשאיר לקרור מלא בתנור .
אחרי לילה במקרר אפשר לזלף מלמעלה קצפת חלבית . אפשר למרוח מילוי אוכמניות או סתם לפזר א סוכר . היא טעימה בכול מצב
אפשר לאפות גם בתבנית מרובעת .

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
שליחה מידית:


Loading...