המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת דהמאן
7 ביצים מופרדות (7 חלבונים להקצפה- 2 חלמונים לבצק -5 חלמונים לבלילה).
3 חבילות גבינה מיתוכן- 1 טוב טעם.
1 שמנת מתוקה
3 כפות קונפלור
2 סוכר וניל
1 כוס סוכר
לבצק:
100 גר חמאה
2 חלמונים
1/2 כוס סוכר
1/2 א אפיה
2 סוכר וניל
1 וחצי כוסות קמח
מעט חלב
להכין את הבצק ולשטח על תבנית אפיה עגולה. אני עושה בסיר של גחנון עם נייר אפיה.
את החלבונים להקציף עם כוס סוכר .
בקערה נפרדת לערבב: גבינה,שמנת, קונפלור,סוכר וניל, ו5 חלמונים . לערבב טוב עם מקצף ידני ולהוסיף את קציפת החלבונים בתנועות קיפול .
לשפוך את הבלילה על הבצק ולאפות שעה וחצי על תנור שחומם מראש ל150 מעלות
להשאיר לקרור מלא בתנור .
אחרי לילה במקרר אפשר לזלף מלמעלה קצפת חלבית . אפשר למרוח מילוי אוכמניות או סתם לפזר א סוכר . היא טעימה בכול מצב
אפשר לאפות גם בתבנית מרובעת .