המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת אמוייל
לתחתית:
200 גרם פתי בר
100 גרם חמאה מומסת
50 גרם שקדים טחונים
למילוי:
5 ביצים
3 כפות פודינג (להמשך צריך את כל החבילה)
3 כפות קרונפלור
400 גרם גבינה לבנה של טרה
1 סוכר וניל
חצי כוס סוכר
לציפוי:
1 שמנת מתוקה טרה
חצי כוס חלב טרה
מה שנשאר מקופסת הפודינג
ממיסים חמאה מערבבים עם פתי בר גרוס ושקדים טחונים, על תבנית עגולה קוטר 26 שוטחים ומקפיאים 10 דקות.
למלית:
מקציפים ביצים שלמות לקצף יציב מוסיפים את האבקות למיניהם ואחכ את הגבינה. שופכים על הבצק ואופים שעה על 170 מעלות. מקררים לגמרי.
לציפוי מקציפים שמנת עם חלב ופודינג ושופכים על העוגה.
אפשר לקשט בשקדים פרוסים או בכל דבר שרוצים.
עוגה טעימה וקלילה אפשר לסיים אותה בלי להרגיש!!! שווה ניסוי! בהצלחה