המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת גולדשטיין
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה
1 גביע שמנת חמוצה
1 גבינה לבנה 250 גר'
2 כפות א. פודינג וניל
חצי כוס סוכר
שרוול בסקוויטים
מקציפים את השמנת וכשהקצפת יציבה להוסיף את שאר החומרים .
בתבנית עמוקה קטנה בגודל 21*14 ס"מ להניח 2 שורות של בסקויטים, להעביר 3/4 מהמלית לתבנית , שוב להניח שכבת ביסקוויטים , ואחכ את שאר הבלילה ,
להניח 3 ביסקוויטים בצלחת ולרסק לפירורים בעזרת תחתית של כוס זכוכית .
לפזר מעל העוגה בצורה שווה , להעבר למקרר ללילה.
אפשר גם לממהרים להעביר למקפיא ל4-5 שעות .