המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת מזל תרים
לבצק:
1/2 2 כוסות קמח תופח
2 חלמונים
200 גרם חמאה
5 כפות סוכר
למלית:
2 שמנות מתוקה (סהכ 500 מ״ל)
1 גביע של גבינה לבנה 9% (250)
1 גבינת שמנת
שקית סוכר וניל
כף אינסטנט פודינג
אופן ההכנה:
מערבבים יחד את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. משטחים את הבצק בתבנית עגולה בקוטר 26 ואופים בחום של 180 מעלות עד אשר מצהיב (כחצי שעה).
מוציאים את הבצק מהתנור ומניחים לצינון.
לאחר שהבצק קר, מגרדים את השכבה העליונה שלו לכדי פירורים ומניחים בצד.
מקציפים את השמנת המתוקה עם סוכר הווניל והאינסטנט פודינג ומוסיפים את הגבינה הלבנה בתנועות קיפול.
שופכים את המלית על הבצק האפוי הקר, מפזרים מעל המלית את הפירורים ומכניסים למקרר למספר שעות או למשך הלילה.
אני משאירה כל הלילה ולמחרת מחלצת מהתבנית
בהצלחה