המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת גיל
250 גרם ביסקוויט פתי בר
100 גרם חמאה
2 גביעי שמנת מתוקה
6 כפות סוכר
כפית תמצית וניל
500 גרם גבינה לבנה
אינסטנט פודינג וניל
את הביסקוויטים נטחן במעבד מזון עד לקבלת מרקם גס ולא חולי.
את החמאה נמיס כדקה במיקרוגל ונשפוך על הביסקוויטים, נערבב היטב.
נשמן קלות תבנית עגולה בקוטר 26 ונניח בתחתית התבנית כ- 3/4 מכמות הפירורים, נהדק היטב לתחתית בעזרת כוס ונניח במקרר.
במיקסר עם וו הקצפה נקציף 2 שמנת מתוקה עם סוכר, תמצית וניל ושקית פודינג וניל, עד לקבלת קצפת יציבה.
נקפל לתוך הקצפת את הגבינה הלבנה.
נשפוך את בלילת עוגת הגבינה על תחתית הפירורים, נשטח היטב.
נפזר מעל למלית הגבינה את הפירורים הנותרים.
נעביר את העוגה להתייצבות של כשעה במקפיא ומשם למקרר למשך לילה שלם.
בתאבון! 🙂