המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת אמר
לתחתית:
2 חבילות עוגיות אוראו
150 גרם חמאה רכה
לעוגה:
500 גרם גבינה לבנה
1 מיכל שמנת 15%
1/2 כוס סוכר
2 שמנת מתוקה
1 אינסטנט בטעם וניל
1 שקית אבקת ג'לטין
1/2 כוס חלב
לציפוי:
מיכל ממרח לוטוס
במעבד מזון טוחנים את עוגיות האוריאו עם החמאה למחית אחידה.
משטחים את המחית בתבנית קפיצית ומכניסים למקפיא להתקשות.
בקערה1: מערבבים גבינה+שמנת+סוכר ומוסיפים את הג'לטין שהתקרר
בקערה 2: מקציפים 2 שמנת מתוקה+חלב+אינסטנט פודינג וניל לקצף יציב.
מאחדים בתנועות קיפול את 2 התערובות לתערובת אחת אחידה ללא גושים.
מוציאים את התבנית מהמקפיא ושופכים את התערובת בצורה אחידה.
ממיסים במיקרוגל 4 כפות ממרח לוטוס – להתחיל 30 שניות (שימו לב כי זה נשרף במהירות). מערבבים היטב, שופכים על העוגה ומזיזים את התבנית בתנועות מעגליות עד לפיזור אחיד של הציפוי על כל העוגה.
מכניסים לקירור של 3 שעות במקרר ורק אז מוציאים מהתבנית לכלי הגשה.