יהושע tbwa

המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת וסקר

עוגת גבינה מנצחת!

עוגת גבינה מנצחת!

שעתיים
חשוב לדייק בכל פרט, מידות לפי משקל.
8 סועדים

המרכיבים:

לטורט:
5 ביצים L
150 גרם סוכר
קורט מלח
170 גרם קמח
קמצוץ קינמון
1 כפית אבקת אפייה
3 כפות שמן קנולה

להרטבת העוגה:
120 מ"ל חלב
60 מ"ל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
כפית וויסקי

לקצפת:
400 מ"ל שמנת מתוקה
180 מ"ל חלב
80 גרם סוכר
שקית אינסטנט פודינג וניל צרפתי
500 גרם גבינה לבנה

לציפוי:
120 מ"ל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר

אופן הכנה:

מחממים תנור ל 180 מעלות.
מקציפים: ביצים + סוכר + מלח – 10 דקות לקבלת קצף תפוח.
מוסיפים קמח + אבקת אפייה + קינמון ומקפלים בעזרת מרית. מוסיפים שמן ומערבבים שוב.
אופים בתנור עד שקיסם ננעץ יוצא יבש. בערך 25 -30 דקות. ומצננים.
פורסים את העוגה בסכין מסור, ל -3 שכבות.
להרטבת העוגה: מביאים לרתיחה חלב + שמנת. יוצקים על השוקולד ומערבבים לאיחוד. עוטפים בניילון ומצננים.
לקצפת: מקציפים שמנת + חלב + סוכר לקבלת קצפת. מוסיפים פודינג, מקציפים עוד דקה. מקפלים את הגבינה פנימה. עד שמתקבל קרם.
לציפוי: מרתיחים שמנת מתוקה ויוצקים על השוקולד. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מצננים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים את העוגה:
טורט מעל מזגגים במברשת את הרוטב, מעל שמים קרם גבינה. שוב טורט, שוב זיגוג הרוטב, שוב קרם גבינה. מיישרים בעזרת פלטה. ומצפים בגנאש.

בתאבון 😊

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
או שליחה מידית:


Loading...