המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת אוסמו
1 גביע מסקרפונה
1/2 גבינה לבנה 9%
1 וחצי חבילת תותים (500 גרם)
1 ביסקוויטים
1 שמנת מתוקה להקצפה
1 אינסטנט פודינג
50 גרם חמאה
1 כוס סוכר
1 גל'י תות
לוקחים את הביסקווטים ושוברים אותם לחתיכות קטנות, ממסים חמאה ומערבבים, מייצבים את העיסה לתחתית.
לוקחים את השמנת מתוקה להקצפה מוסיפם סוכר ואינסטנט ומערבלים במיקס עד לאיחוד, מורידים מהעוצמה ומוסיפים את המסקרפונה וחצי מיכל גבינה לבנה.
מוסיפים לתבנית ומשטחים. מכניסים למקפיא לשעה להתייצבות.
לקוחים את הג'לי ומכינים אותו לפי ההוראות יצרן מניחים בצד לקירור
חותחים את התותים ומסדרים בצורת פרח, שופכים את הג'לי ומחכים לאיחוד.