המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת מלכה
לתחתית העוגה : 250 גר ביסקוויטים מעורבב עם אוראו
100 גר חמאה ו4 כפות חלב.
לבלילת העוגה:
500 גר גבינה לבנה 9%
מיכל גבינת שמנת 16%
1 שמנת חמוצה רגילה
כוס סוכר
6 ביצים L
כפית תמצית וניל
חצי חבילת פודינג וניל צרפתי
לכתמי הפרה:🐄🍫
70 גר שוקולד מריר /חלב איכותי
4 כפות שמנת מתוקה
לתחתית: טוחנים במעבד מזון את כל החומרים ומצמידים לתבנית עגולה קוטר 26. שומרים בינתיים במקפיא.
בקעגה גדולה טורפים את כל חומרי הבלילה..עד לאיחוד וזהו !
מחלקים את הבלילה לעוד קערה אחת קטנה בשביל כתמי הפרה בהמשך…
ממיסים את השוקולד יחד עם השמנת מתוקה במיקרו …
מקררים מעט ושופכים לקערה הקטנה של הבלילה,מערבבים לאיחוד.
מוציאים את תבנית העוגה מהמקפיא ושופכים אליה את הבלילה הלבנה הגדולה
אחכ שופכים כל פעם קצת בצורה לא מסודרת.. ממש כמו כתמי פרה… וכך נוצרים כתמי השוקולד🍫🐄
מכניסים תבנית בינונית עם מים רותחים לתחתית התנור כדי לשמור על לחות העוגה .
ומכניסים את העוגה לאמצע התנור על חום בין 150 ל160 מעלות למשך שעה .
אחרי חצי שעה ניתן לפתוח את התנור… ולקרר את העוגה בטמפ החדר. לכסות ולשמור במקרר , למחרת העוגה מושלמת ,קרה וטעימה , ככל שהעוגה יותר זמן במקרר כך היא משתבחת !