יהושע tbwa

המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת וולף

עוגת גבינה ופאקנים ..

עוגת גבינה ופאקנים ..

שעה
לא לשכוח לתת לילדים לשחק בקופסאות הריקות של הגבינה! כמו ששיחקנו טלפון עם חוט !
10

המרכיבים:

( פעם הפאקנים היו מהעץ של סבתא שלי ז"ל…)
רכיבים:
לבסיס:
חצי כוס ביסקוויטים או לוטוס טחונים
חצי חמאה מומסת
חצי כוס פאקנים טחונים
למלית:
2 מיכלים שמנת מתוקה
פודינג אינסטנט וניל
750 גרם גבינה לבנה רכה טרה
חצי חמאה מומסת
גרידת לימון
1/4 כוס סוכר
לציפוי:
2 כוסות עוגיות וניל מסוכרות טחונות גס (5-6 פולסים בטוחן) למי שאין-עם פטיש )
2 כפות מייפל
חבילת פאקנים טיבעיים

אופן הכנה:

1. לבסיס: מערבבים את החמאה המומסת עם הפאקנים והפתי-בר או לוטוס הטחון, ומהדקים טוב טוב. אפשר להכין את העיגול קצת יותר קטן מקוטר העוגה, כי מהניסיון שלי-כשמרימים את הפרוסה-היא נוטה לא להתפרק באופן הזה.
2. למילוי: שמים במיקסר שמנת מתוקה, סוכר, פודינג אינסטנט, גרידת לימון. מקציפים טוב טוב בערך 4 דקות. לאחר ההקצפה- מקפלים את הגבינה הלבנה ( טרה מומלץ ) פנימה- ולא מקציפים! רק בקיפולים עדינים עדינים עד שהתערבת חלקה ויפה.
3. מכניסים את התערובת לתבנית הקפיצית, ממש בעדינות-בכדי שהעוגה תצא מדויקת ויפה. לאחר מכן, את כל הפירורים שופכים בצורה מאורגנת ויפה על הגבינה.
4. מורחים את הפאקנים בסירופ מייפל, ומסדרים על העוגה. למקרר לפחות שעתיים..
חג שמח !

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
או שליחה מידית:


Loading...