המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת לוגסי
5 ביצים L
פודינג
750 גרם גבינה לבנה
2 סוכר וניל
כוס סוכר
חצי לימון סחוט
5 כפות קורנפלור
1 שמנת מתוקה
1.לחמם תנור מראש 200 מעלות
2.להפריד ביצים את החלבון (לבן) להקציף לקצף יציב אך לא נוקשה עם כוס הסוכר .
3. להקציף את שאר המצרכים של טרה עם הביצים והכל לערבב היטב .
4. לאחר ששתי הבלילות מוכנות לאחר את בלילת החלבון והסוכר עם הבלילה של החלמון ושאר המצרכים יחד. לערבב תנועות סיבוביות.
5. לשמן היטב תבנית קוטר 26 לרפד בצדדים עם נייר אפייה ולשפוך פנימה את כל הבלילה.
6. להכניס לתנור 200 מעלות רבע שעה ואחר כך 160 מעלות למשך כשעה . לא לפתוח את התנור.
בתאבון.