יהושע tbwa

המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת אוזנה

עוגת גבינה בחושה

עוגת גבינה בחושה

שעתיים כולל אפיה
לרפד את התבנית או סיר ג׳חנון בנייר אפיה בתחתית ודפנות על הגובה הסיר ולעטוף את הסיר בנייר כסף שומר על דפנות בהירות
שמונה עד עשרה תלוי בפרוסת העוגה

המרכיבים:

למעטפת העוגה
קרם מסקרפונה
250 שמנת מתוקה
150 גרם מסקרפונה
חצי כוס אבקת סוכר
להקציף הכל ולעטוף את העוגה
לעטר בפירות יער ופירות אדומים
לבחירתכם

אופן הכנה:

אין צורך במיקסר רק מערבבים הכל ואופים!!!
המרקם שלה משגע וטעים העוגה הכלאה בין עוגת גבינה קרה לעוגת גבינה אפויה.
השוקולד בתוכה נותן לה ארומה וטעם מיוחד.
הפעם לא צילמתי הוראות הכנה כי אין צורך מערבבים הכל ביחד וזהו אופים.
לא משתמשים באמבט מים בעוגה הזאת זה אסור!!! הסוד שלה אפיה בחום נמוך לאורך זמן.
הבלילה יוצאת נוזלית וזה בסדר לא להוסיף עוד קורנפלור ממה שכתוב!!! היא תצא דחוסה..
תיצמדו להוראות המתכון.
אופים בטורבו בחום 120 מעלות
תבנית בקוטר 26
המתכון:
בצק פריך:
כוס קמח (140 גרם)
חצי כוס אבקת סוכר (50 גרם)
100 גרם חמאה.
חלמון
מערבבים הכל או ביד או במעבד מזון משטחים בתבנית ואופים ב180 מעלות 15 דקות.
מילוי גבינה:
5 ביצים
כוס סוכר (150 גרם)
850 גרם גבינה 5% (אני עשיתי 3%)
2 שקיות סוכר ווניל
1 גביע שמנת חמוצה
200 גרם שוקולד לבן מומס
(את השוקולד הלבן רצוי להמיס עם 50 גרם חמאה ע"מ שלא יתגבש)
2 כפות קורנפלור שטוחות
לערבב הכל ביחד עד שהתערובת נוזלית שופכים מעל הבצק האפוי ואופים את העוגה ב–120 מעלות שעה וחצי שעתיים תבדקו שהעוגה לא נוזלית מידי(תזיזו את התבנית היא צריכה להיות יציבה) אם היא עדיין רוטטת מאד להמשיך לאפות.

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
או שליחה מידית:


Loading...