המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת גאוני שובל
5 ביצים
כוס סוכר
גרידת לימון
750 גרם גבינה לבנה
גביע שמנת חמוצה
כף קמח
250 מ"ל שמנת להקצפה
כוס חלב טרה
חב' פודינג וניל
לקישוט-
סלסלת תותים
ג'לי תות
להפריד את הביצים, להקציף חלבונים עם כוס סוכר לקצף קשה
לערבב בנפרד את הגבינה הלבנה, גביע שמנת חמוצה, חלמונים, כף קמח
לקפל פנימה את החלבונים
לאפות 10 דקות בחום של 200 מעלות, להוריד את החום ל150 מעלות ולאפות 45 דקות.
לתת לעוגה להתקרר
להקציף את השמנת להקצפה עם חבילת פודינג וכוס חלב
לצפות את העוגה
ניתן להוסיף פירות חתוכים וג'לי