המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת משה
6 ביצים מופרדות
כוס וחצי סוכר
קילו גבינה לבנה
שמנת חמוצה
4 כפות קורנפלור
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
מקציפים את החלבון עם כוס סוכר בהדרגה עד לרצף תפוח ומעבירים לקערה.
מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר עד לקצף בהיר על מהירות גבוהה לאחר מכן עוברים למהירות נמוכה מוסיפים את הגבינה, קורנפלור, שמנת חמוצה ואיסטנט פודינג וניל עד לתערובת אחידה וסמיכה.
מתחילים להוסיף בהדרגה את החלבון המוקצף עד לאחידות. מעבירים לסיר ג'חנון שיצא חלק וגבוה.
תנור על 200° מגש עם מים רותחים במיקום התחתון של התנור ואת הסיר ג'חנון בתוך המים הרותחים לרבע שעה ואז להוריד ל160° לעוד שעה. להשאיר בתנור עוד שעתיים.