יהושע tbwa

המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת

עוגת גבינה אפויה עם קרם שוקולד לבן

עוגת גבינה אפויה עם קרם שוקולד לבן

המרכיבים:

6 ביצים
3 גבינה 3% טרה
כוס סוכר
איסטנט פודינג וניל
סוכר וניל
4 כפות קורנפלור

לקרם:
כוס חלב טרה
שמנת מתוקה טרה
איסטנט פודינג שוקולד לבן
2 כפות גבינה לבנה טרה

אופן הכנה:

עוגת גבינה:
מקציפים חלבונים עם 3/4 כמות הסוכר
את יתר המרכיבים מערבבים בקערה נפרדת.
לאחר מכן מעבירים את החלבונים המוקצפים לקערה השניה בתנועת קיפול.
אפיה:
רבע שעה ב240 מעלות
ולאחר מכן שעתיים ב160 מעלות.

לקרם: (אופציונלי)
אחרי שהעוגה מתקררת – להקציף את כל המרכיבים ולצפות את העוגה.
ניתן לקשט עם נגיעות לוטוס או שוקולד.

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
או שליחה מידית:


Loading...