המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת גינזבורג
5 ביצים מופרדות
1/2 כוס סוכר+ 1/4 כוס סוכר
750 גרם גבינה
1 שמנת רגילה
3 כפות קורנפלור
1 כף אינסטנט וניל
לקישוט:
פירות העונה
חבילת ג'לי בטעם תות
תבנית קפיצית 26
להקציף את החלבונים עם רבע כוס סוכר מיקסר. עד קצף קשה.
בקערה שנייה לערבב את שאר החומרים. לאחד את הקצף עם הבלילה.
ולאפות 10 דקות ראשונות על 200 מעלות. אחר כך להוריד את התנור ל120 מעלות למשך 50 דקות נוספות. ואסור לפתוח את התנור עד לקירור מלא.
שהעוגה קרה אפשר לקשט בפירות ולסיום לעטוף בג'לי.