המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת עואד
לתחתית
חבילת ביסקוויט
מאה גרם חמאה רכה
כוס חלב
למלית הגבינה:
250 גרם גבינה 9%
קופסא של גבינת שמנת
קופסא של גבינת מסקרפונה
שמנת מתוקה 1
3 כפות פודינג וניל
3 כפות קורנפלור
כוס סוכר
כפית תמצית וניל
2 ביצים
לקישוט:
אוכמניות
או קרם פודינג
מכינים את התחתית
מרסקים את הביסקוויטם עם חתיכות החמאה והחלב
מהדקים בתבנית קוטר 20 (מומלץ להשתמש בתבנית סיליקון ואם אין לרפד את התבנית בנייר אפייה.
לתערובת הגבינות:
שמים את כל הגבינות בקערה ומערבבים
מוסיפים סוכר ומערבבים אחרכך מוסיפים מיכל שמנת מתוקה ומערבבים בתנועות קיפול
מוסיפים פודינג וקורנפלור וממשיכים לערבב.
מוסיפים 2 ביצים ותמצית וניל ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.
מחממים תנור ל 200 מעלות ובתחתית התנור שמים תבנית ובתוכה מים רותחים.
מכניסים את העוגה לתנור שחומם מראש ככה
חצי שעה עם חום 200
אחרי חצי שעה מורידים את החום ל 150 ואופים עוד חצי שעה. ומשאירים את העוגה בתנור עוד שעה לאחר שמכבים אותו בלי לפתוח אותו בכלל. ומעבירים לקירור ל 6 שעות .
בתאבון❤