המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת מזרחי
7 ביצים בטמפרטורת החדר
גביע גבינת שמנת 250 גר'
750 גר' גבינה לבנה 5%
חבילת גבינת טוב טעם
כוס וחצי סוכר
3 כפות קורנפלור
כף וחצי קמח
כוס וחצי סוכר
3 סוכר וניל
גרידה מחצי לימון
1 שמנת חמוצה
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
להפריד את הביצים, להקציף חלבונים עם סוכר וניל וכוס סוכר בהדרגה לקצף יציב.
בקערת החלמונים להוסיף חצי כוס סוכר ולטרוף היטב עם מטריפה ידנית.
להוסיף את הגבינות עד למשחה חלקה.
לקפל את החלבונים לתוך תערובת הגבינות בתנועות עטיפה ולאחר מכן לקחת בקערית קטנה את הקמח, הפודינג והקורנפלור ביחד עם שלוש כפות מתערובת הגבינה עד שנוצרת תערובת ללא גושים (חשוב מאוד להצלחת העוגה).
לצרף לתערובת הגבינות, להעביר לתבנית גבוהה משומנת היטב בקוטר 26.
להניח את התבנית בתוך תבנית נוספת עם מים לאפות בחום של 200 מעלות 20 דקות ולאחר מכן עוד שעה על חום של 160 מעלות.
לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה מבלי לפתוח לפחות שעה.
לאחר מכן להוציא ולקרר לפחות שלוש שעות לפני שמחלצים. ניתן לצפות בקצפת או בשמנת חמוצה.