המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת אסולין
לבסיס:
חבילת אוראו
50 גרם חמאה
לשכבת הגבינה:
2 שמנת מתוקה
2 גבינה 5% 250 גרם
אינסטנט פודינג
4 כפות סוכר
לחלק העליון – אוראו, שוקולד ועוד
בסיס:
מערבבים 2 חבילות אוראו מרוסק ידנית ו50 גרם חמאה, שמים בבסיס ומקפיאים עד שהמילוי מוכן.
שכבת הגבינה:
לוקחים 2 שמנות מתוקות וחבילת אינסטנט פודינג, מקציפים, מוסיפים 2 גבינות 250 גרם, ו-4 כפות סוכר בתנועות עטיפה ומניחים על הבסיס.
מעל ניתן לפזר עוגיות אוראו שלמות, קטנות או גדולות, עוגיות אוראו מרוסקות, שוקולד מריר, חלב, לבן, מגורד.
עוגה שווה שכל הזמן מקבלת מחמאות. בטוחה שמי שיכין יהנה ממש בשבועות!