המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת חגאג
2 שרוול ביסקוויטים
1 שמנת מתוקה
3 וחצי כפות אינסטנט פודינג וניל
חצי חבילה גבינה לבנה
חצי כוס חלב
מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וניל עד לקרם יציב אך לא קשה מידי,
בסיום ההקצפה מקלפים פינמה את הגבינה ומניחים בצד, לוקחים תבנית אינגליש קייק וטובלים את הבסקוויטים בחלב ומסדרים,
שכבת ביסקוויטים ושכבת קרם ומעל ביסקוויטים ומניחים במקרר לשעה או אפשר להכין יום לפני ולאכול למחרת.
בתאבון