המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת הלוי
100 גרם קמח מנופה
90 גרם שקדים טחונים
90 גרם אבקת סוכר מנופה
100 גרם חמאה קטנה חתוכה
1 חלמון של ביצה
2 שמנת מתוקה38% של טרה
אינסטנט פודינג
מסקרפונה
פירות העונה
חומר לשימור והברקת הפירות
במעבד מזון שמים את הקמח, שקדים טחונים, אבקת סוכר וחתיכות חמאה ומעבדים בפולסים קצרים עד קבלת פירורים.
מוסיפים חלמון ביצה ומעבדים עד קבלת בצק אחיד.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
על נייר אפייה מקומח מרדדים את הבצק ויוצרים כל צורה שרוצים (עיגול, פס אינגליש, סיפרה, אות וכל הבא לראש).
מחוררים במזלג על מנת שלא יתפח באפיה ומכניסים למקפיא לחצי שעה.
מחממים תנור חום עליון תחתון על 150 מעלות ואופים כ 20 דק עד להזהבה.
מקררים היטב ובינתיים מכינים את הקרם.
במיקסר עם בלון הקצפה "נפתח" את המסקרפונה לקרם.
נוסיף 500 מל שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג וניל ונקציף עד קבלת קרם יציב.
נכניס את הקרם לשק זילוף עם צנתר עיגול פתוח ונזלף מעל הבצק כתלוליות.
נוסיף מעל פירות העונה ונבריש בנפאז'/ מירור/ ריבת משמש מומסת על מנת שהפירות לא ישחירו.
בתאבון