המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת מלול
עוגת ביסקוויטים/אור מלול
250 גרם ביסקווטים (חבילה/שרוול 1)
כוס חלב
לקרם:
500 מ"ל שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
חבילת פודינג וניל
250 גרם גבינה לבנה
1 גביע של שמנת חמוצה
לציפוי:
125 מ"ל שמנת מתוקה (חצי כוס)
200 גרם שוקולד מריר/חלב/גם וגם
אני עשיתי חפיסה 1 של שוקולד מריר וחפיסה 1 של שוקולד חלב.
מתחילים עם הקרם-
במיקסר מקציפים שמנת מתוקה וחלב כדקה, מוסיפים את הפודינג ומקציפים עד לקבלת קרם יציב. מוסיפים את הגבינה והשמנת ומערבלים במהירות נמוכה לאיחוד.
טובלים כל ביסקוויט טבילה קצרצרה בחלב ומסדרים אחד ליד השני בתבנית מרובעת או מלבנית בשכבה אחידה.
מעל הביסקוויטים מורחים שליש מכמות הקרם.
עןשים עוד שכבה של ביסקוויטים, מעל קרם, מעל ביסקווטים ומעל קרם.
(אם התבנית גדולה אז לעשות רק 2 שכבות- ביסקוויטים,קרם,ביסקוויטים,קרם)
עוטפים את העוגה ומכניסים למקרר ל4 שעות.
לאחר מכן מכינים את הציפוי-
ממיסים במיקרוגל את השמנת והשוקולד, מערבבים לאיחוד ומוזגים מעל שכבת הקרם. מכניסים למקרר למינימום שעה.. (עדיף יותר)
ומגישים.
שומרים במקרר!