המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת נפוסי
שקית בצק פריך של שימרית,
אחד שמנת להקצפה להוסיף לבצק,
לקרם:
2 שמנת להקצפה
2 אינסטנט פודינק וניל
1 כוס חלב
כמובן מוצרי חלב של טרה בלבד.
לשפוך את תערובת השימרית לקערה ולהוסיף שמנת להקצפה תוך כדי עירבוב.
לתת מנוחה בת חצי שעה במקרר.
הכנת הקרם:
מקציפים את השמנת מוסיפים את הפודינג ואת הכוס חלב.
על דף נייר אפייה מסרטטים מספר או צורה אחרת…
גוזרים.
את הבצק מרדדים וחותכים מסביב לנייר פעמיים בשביל שני שכבות.
8 דקות בתנור כ 180 מעלות
ואז מסדרים
בצק ואז קרם(אפשר מריחה או זילוף)ושוב בצק וקרם
ומסדרים למעלה פירות קיץ כל אחד לפי טעמו או שוקלדים