המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת אמיר
לבצק:
0.5 חצי קילו קמח רגיל
0.5 שקית אבקת אפייה
1 חבילת מרגרינה
1 אשל
0.5 כפית מלח
0.5 כפית סוכר
למילוי:
600 גרם גבינת צהובה מגורדת
200 גרם גבינה בולגרית
1 ביצה
ללוש את כל החומרים של הבצק ולשים בצד.
לרסק את כל הגבינות והביצה יחד.
להכין עיגולים מהבצק ולפתוח אותם בעזרת מערוך לפיתה , את הפיתה ממלאים בכף וחצי של גבינה, סוגרים לצורת חצי ירח.
לשים במגש על נייר אפייה , למרוח ביצה ושומשום על הסמבוסק ולהכניס לתנור עד שהסמבוסק מוזהב