המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת עלו
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם שמנת מתוקה
מלית: 100 גרם שוקולד לבן
50 גרם שמנת מתוקה
150 שמנת מתוקה טרה
50 גרם אינסטנט פודינג וניל
בסוף מוסיפים 3/4 כוס קוקוס לציפוי:
קוקוס/קוקוס קלוי
נכין את הגנאש ונשים דקה במיקרו 200 גרם שוקולד מריר
מעבירים 200 גרם שמנת מתוקה לשתי תבניות אלומיניום קטנות (מלבן) מרופדות בנייר אפייה ומקפיאים שעה
להכנת המלית נשים חצי דקה במיקרו וממיסים 100 גרם שוקולד לבן 50 גרם שמנת מתוקה ומכניסים לקירור במקרר חצי שעה
מוציאים מהמקרר מקציפים 150 שמנת מתוקה +50 גרם אינסטנט פודינג וניל+שוקולד לבן שקיררנו, בסוף מוסיפים 3/4 כוס קוקוס מעבירים לשקית זילוף
על תבנית קטנה עושים 3 פסים עבים, מעבירים למקפיא גם לשעה
לאחר מכן מוציאים את שתי התבניות, על משטח סיליקון מזלפים בכל קצה את הפס העבה ומגלגלים לרול ציפוי שנראה לכם קוקוס/קוקוס קלוי/ פתי בר טחון
מי שרוצה יכול להמיס שוקולד לבן ולזלף מעל