המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת אזולאי
קג תפוחי אדמה אדומים
350 גר קמח תפוחי אדמה
חלמון אחד
חמאה
מרווה
שום
פרמזן
לאפות בחום של 200 מעלות על מצע מלח את תפוחי האדמה שעה עד שעה וחצי
כשהם מתקררים למעוך לפירה ולהעביר דרך מסננת
ללוש יחד עם הקמח ולהוסיף את החלמון
ליצור רצועות מהבצק שנוצר ולחתוך בצורת ענן. להרתיח בסיר מים עם מלח ולזרוק את הניוקי עד שהוא צף.
בינתיים לחמם מחבת עם חמאה ומרווה ושום , להעביר את הניוקי למחבת ולתת לו הזהבה קלה , להגיש עם גבינת פרגמן מעל