המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת ג׳אנח
1/2 ליטר חלב
2/3 כוס קורנפלור
3 כפות מי ורדים
1/2 מיכל שמנת מתוקה
1/4 כוס סוכר
מוזגים לקערה כוס מהחלב
מוסיפים קורנפלור
ומי ורדים ומערבבים היטב
לתערובת חלקה ללא גושים
יוצקים את יתרת החלב לסיר גדול
מוסיפים שמנת מתוקה
וסוכר…
ומחממים על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב ,,
עד לרתיחה .
מוסיפים פנימה את החלב
עם הקורנפלור …
ומערבבים בלי להפסיק …
עד שהתערובת מסמיכה מאוד …
ומתחילה לרתוח
(זה קורה תוך דקה וחצי בערך )
בביעבוע הראשון מסירים מהגז.
ומצננים לחלוטין ומעבירים למקרר , לארבע שעות בערך .
כשמתקרר מקשטים את המלבי בפטל קוקוס ואגוזים ומה שאוהבים 😘אני קישטתי בריבת דובדבן ופטל 😘חג שבועות שמח
מקשטים