המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת דהן
קמח לבן, שמן, מים, מלח, גבינה בולגרית/חמד, זעתר, פלפל שחור, שומשום, ביצה, סוכר
בקערה שמים חצי כוס שמן וחצי כוס מים, רבע כפית מלח וקומץ סוכר. שופכים לאט קמח לבן עד שהבצק נהיה אחיד. (הבצק לא צריך לנוח). מרדדים את הבצק דק עם מערוך, וחותכים אותו לעיגולים בעזרת כוס. מערבבים בקערה נפרדת גבינה בולגרית/חמד עם ביצה זעתר ופלפל שחור(או תבלינים אחרים לפי הטעם). מניחים בעזרת כפית את התערובת במרכז כל עיגול ומקפלים לחצי, מהדקים את הקיפול עם האצבעות ואחר כך עם מזלג. מניחים בתבנית עם נייר אפייה, מורחים ביצה עם מברשת ומפזרים שומשום. מחממים תנור ל180 מעלות ומכניסים ל20 דק׳ או עד שהבוריקטס מזהיב מלמעלה.