המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת מור
לתחתית-
30 שברי עוגיות בטעם קרמל
50 גרם חמאה מומסת
למוס-
2 שמנת מתוקה טרה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 גבינה לבנה 5% טרה
חצי כוס חלב טרה
חצי כפית מלח גרוס
חצי כוס סירופ מייפל איכותי
לציפוי-
חצי כוס מייפל
200 גרם גבינת חלומי
לבלילה-
1 ביצה
מעט מלח
2 כפיות מלח
פרורי פנקו
מערבבים את מרכיבי התחתית ומשטחים בכוסות.
מקציפים במיקסר את השמנת, הפודינג והחלב לקצפת יציבה.
מוסיפים פנימה את הגבינה, המלח והמייפל לעוד הקצפה.
מזלפים את המוס על התחתית של הקינוח בכוסות ומכניסים למקרר.
מערבבים את מצרכי הבלילה, מגלגלים בגבינה, מצפים בפרורי פנקו, מטגנים בשמן עד להזהבה ומצננים.
מוסיפים כף מייפל על כל קינוח ומעל מעטרים בגבינת חלומי קריספית.
מכניסים למקרר ל-3 שעות ומגישים.
חג שמח! ❤️