יהושע tbwa

המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת ברקוביץ

מאפינס חצילים וגבינה

מאפינס חצילים וגבינה

45 דקות
הכל בכלי אחד - הכי קל. המתכון הכי מהיר וטעים שתכינו לחג ובכלל
20 מנות

המרכיבים:

חציל גדול קלוי בתנור
1 בצל בינוני
1 קופסת גבינה לבנה (250 גרם) – טרה
25 גרם חמאה מומסת – טרה
2 ביצים גדולות
2 כוסות קמח תופח של סוגת
1.5 כפיות בזיליקום מיובש
1.5 כפיות מלח
0.5 כפית פלפל שחור

אופן הכנה:

את החציל יש לקלות בתנור ולאחר מכן להסיר את הקליפה.
אפשר לקלות מראש ולתת לו לשבת במקרר להגיר נוזלים.
לקלוף בצל ולקצוץ במעבד מזון.
להוסיף את החליל הקלוי והקלוף עד לערבול אחיד עם הבצל (לא להגיע למצב של ממרח)
להוסיף את הגבינה הלבנה של טרה ולערבב.
להמיס חמאה ולהוסיף אותה גם כן.
לאחר שהמסה אחידה, הוסיפו 2 ביצים גדולות.

בקערה נפרדת:
הכניסו את החומרים היבשים: קמח תופח של סוגת, בזיליקום מיובש, מלח, פלפל.

לאחר שהתערובת הרטובה מוכנה הוסיפו אליה את התערובת היבשה לערבול עד שהתערובת אחידה אך על תערבלו יותר מידי בכדי שהעיסה לא תצא דחוסה.
עם כף גלידה, צקו כף אחת לשקעי מאפינס (יוצאים 20).
ניתן לפזר מלמעלה שומשום או גבינת נועם מגוררת.
הכניסו לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות לכ-30 דקות או עד שמשחים.

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
או שליחה מידית:


Loading...