המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת ריינר
חצי ק"ג קמח, 1 כף שמרים יבשים, 1 כף סוכר, רבע כוס שמן, חצי גביע גבינה לבנה טרה, 1 ביצה, חצי כפית מלח, אחד ורבע כוסות מים פושרים, כוס זיתים קצוצים, 50 גר' גבינה צהובה מגוררת נעם
מערבבים קמל, סוכר ואת השמרים. מוסיפים את שאר החומרים, חוץ מהגבינה המגוררת ומערבבים עד קבלת בצק אחיד. מוסיפים את הגבינה ומשאירים להתפחה לשעה. לאחר ההתפחה יוצרים עיגולים עם ידיים משומנות או שמים בתבנית קאפקייק ואופים בחום בינוני כ- 20 דקות, עד שהלחמניות מזהיבות מעט.
אפשר להוסיף ללחמניות כל עשב תיבול שרוצים או במקום זיתים להוסיף עגבניות מיובשות, בצל מטוגן וכו'