יהושע tbwa

המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת פונס

לחם דלורית ופרמזן

לחם דלורית ופרמזן

45-55 דקות
4

המרכיבים:

מאג ושליש קמח תופח
קורט מלח
מאג דלורית מגורדת
חופן זיתים שחורים חתוכים (לא חובה)
חצי מאג פרמזן ועוד קצת לקישוט
כף רוזמזין טרי קצוץ
2 ביצים גדולות טרופות
כף חלב

אופן הכנה:

-לחמם תנור על 190
-לערבב קמח, מלח, דלורית,פרמזן, זיתים ורוזמרין.
-להוסיף את הביצים והחלב ולערבב עד שהבצק הופך לכדור דביקי.
-להניח את הכדור בתבנית אפייה (עם נייר אפיה) ולשטח טיפה.
– לגרד קצת פרמזן ולפזר על הבצק ולפזר טיפה קמח לבן גם.
-לאפות 45-50 דקות באמצע התנור. אם מתחיל להיות כהה בצד העליון, לכסות עם נייר כסף
הלחם מוכן כשנוקשים על התחתית ונשמע חלול.
חשוב לתת לו להתקרר 10 דקות לפני מאכל.

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
שליחה מידית:


Loading...