יהושע tbwa

המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת אלדר

לזנית תרד ברוטב בשמל

לזנית תרד ברוטב בשמל

30 דקות
להכין את הלזניה יום לפני כדי שתתגבש
4-6

המרכיבים:

דפי לזניה
תרד
שמן זית
שום כתוש
200 גר' גבינת נועם מגורדת
200 גר' מוצרלה מגורדת
חמאה קטנה
קמח
ליטר חלב
מלח, פלפל,סוכר, אגוז מוסקט

אופן הכנה:

להמיס את החמאה בסיר בינוני, להוסיף 14 כפות קמח לבן ולערבב עם מטרפה ידנית עד שמתגבש, להוסיף ליטר חלב ולערבב בלי הפסקה עד שהרוטב מסמיך, לסגור, לתבל במלח, פלפל, מעט סוכר ואגוז מוסקט טחון
להוסיף את הגבינות אך להשאיר חופן מכל גבינה להקרמה
להקפיץ תרד בשמן זית ושום כתוש עד שמתרכך, לסנן נוזלים ולקצוץ, להוסיף לרוטב, לערבב היטב ולהרכיב את הלזניה בשכבות בתבנית אלומיניום בינונית או פיירקס, כאשר מתחילים ומסיימים עם רוטב, לכסות עם נייר אפיה ומעליו נייר כסף ולאפות על 180 טורבו למשך חצי שעה, להוציא כיסוי, לפזר את שארית הגבינות ולהקרים עד הזהבה

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
שליחה מידית:


Loading...