המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת אייל
עלי לזניה
רסק עגבניות
גבינה צהובה מגורדת
גבינה בולגרית מגורדת
קוטג'
פלפל שחור
שמים עלי לזניה בתבנית מעל זה רוטב עגבניות מרסק מים ופלפל.
מעל שמים תערובת שמכינים מקוטג בולגרית 5% וגבינה צהובה מערבבים את כולה
אחרי שכבת תערובת מניחים עוד עלים ושוב רוטב ומהתערובת
שוב שמים עלי לזניה ומעט מהתערובת שנותרה אופים כחצי שעה בחום בינוני.
*אפשר להכין גרסה לייט פשוט להחליף לגבינות מופחתות שומן.בתאבוןן