המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת רוזן
חבילת טארטלטים מלוחים מוכנים איכותיים (כ 12-24 יחידות, תלוי בגודל ובצורה שבוחרים)
2 חבילות של פטריות טריות, פרוסות
30 גרם חמאה
1 בצל קצוץ
2 שיני שום כתושות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2 שמנת מתוקה לאפייה
3 ביצים
150 גרם גבינה צהובה מגוררת
*פרמזן להגשה (לא חייב)
*מטגנים את הבצל בחמאה עד להזהבה.
*מוסיפים את השום והפטריות וממשיכים לטגן עד שמזהיב. מניחים שיתקרר מעט.
*בקערה מטריפים את הביצים עם התבלינים, שמנת מתוקה והגבינה הצהובה.
*מוסיפים את תערובת הבצל והפטריות לתערובת הגבינות .
*ממלאים את הטארטלטים ואופים בתנור, 150 מעלות, כ-20 דקות, עד להשחמה.
*לקראת ההגשה ניתן לפזר מעל פרמזן.