יהושע tbwa

המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת נוני

חצפורי

חצפורי

שעה וחצי
לאפות בטורבו כדי שהבצק יתפח ויהיה קריספי
18 סועדים

המרכיבים:

חומרים לבצק:
קילו קמח
חצי כוס שמן
כפית מלח
כף חומץ
חומרים למלית:
קילו גבינת חמד
250 גרם גבינת טוב טעם
2 ביצים
30 גר' חמאה רכה

אופן הכנה:

ללוש את החומרים לבצק לבצק רך ולא דביק . ללוש כ10 דק' עד לפיתוח גלוטן . לתת מנוחה כ15 דק'.
ליצור כדורים מהבצק בערך 70 גר' כל כדור ולתת מנוחה שוב כ20 דק'.
לרדד את הכדורים בקמח ושוב לתת מנוחה כ20 דק'.
לפתוח את הבצק אחרי המנוחה לעלה דק ושקוף על המשטח, להתיז שמן על הבצק ולקפל למעטפה .
להכין את חומרי המלית לערבב הכל ביחד.
שמים 3 כפות בערך מהמלית באמצע הבצק שקיפלנו ולסגור קצוות של הבצק לצורת מעטפה.
לאפות כ20 דק' בחום 190 מעלות.

בהצלחה!

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
או שליחה מידית:


Loading...