יהושע tbwa

המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת מלכה

גאלט ברוקולי ופטריות פורטובלו

גאלט ברוקולי ופטריות פורטובלו

35 דק
לחמם תנור 10 דק לפני הכנה
4

המרכיבים:

בצק פריך מלוח מוכן
(ניתן גם להכין לבד)
גבינת טוב טעם
גבינת קשקבל נעם
שן שום כתוש
ברוקולי טרי או קפוא חלוט במים
פטריות פורטובלו טריות
מלח,פלפל
ביצה למריחת הבצק
שומשום

אופן הכנה:

לערבב בקערה גבינת טוב טעם עם קשקבל מגורד.
במחבת לבשל מעט עם שמן זית את פרחי הברוקולי ,להוסיף פרוסות פטריות בסוף.. לתבל .
לפרוס את הבצק ולמרוח במרכז את הגבינות ,לסדר את פרחי הברוקולי והפטריות .
מקפלים את הבצק על הגבינות בקיפולים גסים בצורה מדורגת כשהמרכז נותר ללא כיסוי…
מורחים את הבצק עם מברשת סיליקון בביצה ומפזרים שומשום
אופים בתנור על 180 חצי שעה בערך ..עד,שמזהיב .
בתיאבון

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
שליחה מידית:


Loading...