המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת מלכה
בצק פריך מלוח מוכן
(ניתן גם להכין לבד)
גבינת טוב טעם
גבינת קשקבל נעם
שן שום כתוש
ברוקולי טרי או קפוא חלוט במים
פטריות פורטובלו טריות
מלח,פלפל
ביצה למריחת הבצק
שומשום
לערבב בקערה גבינת טוב טעם עם קשקבל מגורד.
במחבת לבשל מעט עם שמן זית את פרחי הברוקולי ,להוסיף פרוסות פטריות בסוף.. לתבל .
לפרוס את הבצק ולמרוח במרכז את הגבינות ,לסדר את פרחי הברוקולי והפטריות .
מקפלים את הבצק על הגבינות בקיפולים גסים בצורה מדורגת כשהמרכז נותר ללא כיסוי…
מורחים את הבצק עם מברשת סיליקון בביצה ומפזרים שומשום
אופים בתנור על 180 חצי שעה בערך ..עד,שמזהיב .
בתיאבון