המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת דרור
בצק עלים חמאה
עלי תרד
קשקבל
פטה
סומסום לא חובה
מפשירים לילה לפני,לפי ההוראות על גב האריזה את הבצק
מחלקים את הבצק ל 3טורים שווים אבל רק מסמנים לא חותכים ממש.
בטור האמצעי שמים את הגבינות והתרד.
מתחילים לחתוך את שני הטורים האחרים באלכסונים שיוצאים מהטור האמצעי.
לוקחים חתיכה מהטור הימני ומעבירים לקצה השמאלי וחתיכה מקבילה בטור השמאלי לימני,ככה קולעים מעין צמה,מסיימים את הכל חותכים שאריות בקצה, מברישים בביצה, שמים סומסום מעל ומכניסים לחום של 180-200 מעלות ל15-20 דקות
בתאבון!!!!