המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת ראובני
חבילת עלי פילו
למילוי גבינות ותפוחי אדמה-
6 תפוחי אדמה
1 בצל
1/2 חבילת חמאה טרה
1/2 חבילת גבינה צהובה מפוררת טרה
1 חבילת גבינת טוב טעם טרה
מלח
פלפל
מפשירים את העלי פילו לפי הוראות היצרן.
למילוי- מבשלים את התפוחי אדמה עד שהם רכים, מוסיפים את החמאה ומועכים עד לקבלת פירה חלק. מטגנים את הבצל עד שהוא משחים ומוסיפים לתערובת, מוסיפים את כל הגבינות ומערבבים.
כשהעלים מופשרים מפרידים עלה וחוצים ל2, מורחים את העלה בשמן זית, מוסיפים את המילוי ומקפלים לצורת משולשים/סיגרים. מברישים בשמן זית מעל ואפשר לשים שומשום.
אופים בתנור שחומם מראש כל 190 מעלות כרבע שעה או עד שמשחים.
בתאבון!!