יהושע tbwa

המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת מיכאל

בבקה גבינה וצימוקים

בבקה גבינה וצימוקים

3 שעות
שמרים צריכים לתפוח בסבלנות ובקיץ תמיד לעבוד עם בצק שמרים קר שנח במקרר לתוצאות טובות יותר
10

המרכיבים:

300 גר' קמח
30 גר' שמרים טריים
ביצה
סוכר וניל
3 כפות סוכר
חצי כפית מלח
80 גר' חמאה
גרידה של לימון
חצי עד 3/4 כוס חלב
תערובת המלית – חבילה טוב טעם
2 כפות גבינה לבנה
1/2 כוס סוכר
2 סוכר וניל
חלמון ביצה
כפית גרידה של לימון
חופן צימוקים

אופן הכנה:

בקערת המיקסר מניחים את המצרכים ולשים לבצק הומגני ורך. מתפיחים כשעה ומכניסים למקרר . לאחר כ- 4 שעות או לילה, מרדדים את הבצק למלבן גדול מורחים את המלית על כל המלבן. חותכים לרצועות שוות ומעמידים בתבנית סבתא . מניחים להתפחה של כשעה מורחים בביצה טרופה ואופים כ40-50 דקות.

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
או שליחה מידית:


Loading...