המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת שטרן
לארנציני:
אורז
גבינת שמנת
קצת קמח
פלפל שחור מלח
גבינה צהובה
מוצרלה
ביצה
פירורי לחם
לרוטב:
3 עגבניות
5 שיני שום
חצי פלפל ירוק חריף
פפריקה מתוקה
קצת סוכר
קצת מלח
להכנת הארנצ'יני:
לטגן בצל קטן עד שנהיה שקוף להוסיף כוס וחצי אורז ,קצת מלח ו3 כוסות מים לבשל את זה עד שהאור מוכן …צריך שהאור יהיה דביק אם לא דביק אפשר להוסיף עוד קצת מים וקמח כדי שיהיה דביק .
מקררים את האורז ואז מוסיפים לו קצת גבינת שמנת/גבינה לבנה חותכים 4 פרוסות גבינה צהובה לחתיכות קטנות ומוסיפים לאורז ומטבלים עם מעט פלפל שחור.
יוצרים כדור וממלאים בתוכו קוביות גבינת מוצרלה/ גבינה צהובה .
טובלים בביצה ופרורי לחם ומטגנים בשמן עמוק עד שמזהיב.
לרוטב:
3 עגבניות
5 שיני שום
חצי פלפל ירוק חריף
פפריקה מתוקה
קצת סוכר
קצת מלח
חותכים את עגבניות לקוביות וקוצצים את השום וטוחנים במג'ימיקס לקבלת רוטב סמיך.