יהושע tbwa

המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת ריינר

אצבעות גבינה אפויות

אצבעות גבינה אפויות

זהירות - ממכר...

המרכיבים:

בצק פילו, גבינת טרה טוב טעם, אבקת סוכר, 1 שקית פודינג וניל, צימוקים (מי שאוהב), חמאה מומסת לשימון עלי בצק הפילו.

אופן הכנה:

לערבב את גבינת טוב טעם, עם אבקת סוכר (100 גר'), צימוקים והפודינג.
לפתוח בזהירות את עלי הפילו ולשמן עלה אחד. להניח מעליו עלה נוסף ולשמן גם אותו בחמאה מומסת. שמים את הגבינה בשקית זילוף, חותכים את עלי הפילו לריבועים ריבועים ומזליפים בצד הריבוע את הגבינה. מגלגלים את עלה הפילו כמו רולדה ומניחים בתבנית משומנת. לפני האפיה, מברישים חמאה מומסת. אופים בתנור כ- 20 דקות.
לאחר שאצבעות הגבינה מתקררות, אפשר לפזר מעל אבקת סוכר.

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
או שליחה מידית:


Loading...