המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת גולדברג
6ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר לבן
4 כפות קורנפלור
3 כפות פודינג
גרידת לימון
לציפוי : שמנת מתוקה טרה, 1 שקית סוכר וניל ו3 כפות פודינג וניל.
מקציפים את החלבונים עד להתייצבות מוסיפים בהדרגה את הסוכר. בקערה נפרדת מערבבים את יתר החומרים והחלמונים. מוסיפים את הקצפת לקערה ומערבבים בעדינות.
הכניסו לתנור שווים מראש על 150 ואפו כשעה וחצי.
לציפוי: הקציפו את כל החומרים עד להתייצבות וצפו את העוגה לאחר שהתקררה.
ניתן לזלף מעל, ריבת חלב, נוגט או אפילו שדרגו אותה עם ריבת חלב קוקוס ותהיה לכם עוגה בטעם אלפחורס 😏