לתחתיות הגרנולה:
1 ו 1/2 כוסות שיבולת שועל
1/8 כפית מלח
1/4 כפית קינמון טחון
2 כפות סירופ מייפל טהור או דבש
2 כפות שמן קוקוס נמס
1 חלבון ביצה לארג'
1 כפית תמצית וניל
למילוי:
יוגורט טבעי , ממרח גבינה ושוקולד , פירות טריים, טחינה גולמית, אגוזים, אוראו ומה שאוהבים.
מחממים תנור ל 160 מעלות.
בתרסיס שמן מרססים תבנית של ששה שקעים מסיליקון.
בקערה מערבבים היטב את השיבולת שועל, מלח, קינמון, סירופ מייפל, שמן קוקוס, חלבון ביצה, ת.וניל.
מחלקים את התערובת בין ששת השקעים ובעזרת גב הכף לוחצים על התערובת לתחתית התבנית ועל הצדדים כך שנוצרת גומה בכל שקע.
אופים במשך 15-17 דקות עד להזהבה.
מוציאים מהתנור ומניחים לקירור במשך מספר דקות לפני הוצאה מהתבנית.
מוציאים בזהירות כדי שהתחתיות ייצאו שלמות.
לפני הגשה ממלאים ביוגורט, גבינה ופירות לבחירה. מזלפים טחינה גולמית , מפזרים עוגיות אוראו/אגוזים ונהנים…