6 עלי פילו
50 גר' חמאה מומסת למריחת העלים
אריזה של גבינת טוב טעם טרה
3 כפות גדושות גבינה לבנה 5% טרה
1/4 כוס שמנת מתוקה טרה
2 כפות סולת
כף קורנפלור
ביצה
2 שקיות סוכר וניל
כפית גרידה של לימון
חצי כוס סוכר
חופן נדיב של פירות אדומים
מחממים תנור ל- 180 מעלות
מכינים את תערובת הגבינה
מערבבים בקערה – טוב טעם ,גבינה לבנה טרה, שמנת וסוכר, משלבים את שאר המרכיבים מלבד הפירות האדומים.
מניחים עלה פילו על נייר אפייה. מורחים בחמאה ומניחים מעליו עוד עלה
כך עושים עם שאר העלים.
מניחים את מלית הגבינה במרכז העלה – מפזרים את הפירות האדומים מעל הגבינה.
מגלגלים וכורכים את העלים מסביב לגבינה
מורחים בחמאה גם את החלק החיצוני. מעבירים עם הנייר לתבנית תנור.
מכניסים לתנור לאפייה של כ- 40-50 דקות עד שהמאפה מזהיב יפה
בוזקים אבקת סוכר ומגישים חם ישירות למרכז השולחן