יהושע tbwa

שטרודל גבינה וינאי עם פירות אדומים

שטרודל גבינה וינאי עם פירות אדומים

המרכיבים:

6 עלי פילו

50 גר' חמאה מומסת למריחת העלים

אריזה של גבינת טוב טעם טרה

3 כפות גדושות גבינה לבנה 5% טרה

1/4 כוס שמנת מתוקה טרה

2 כפות סולת

כף קורנפלור

ביצה

2 שקיות סוכר וניל

כפית גרידה של לימון

חצי כוס סוכר

חופן נדיב של פירות אדומים

אופן הכנה:

מחממים תנור ל- 180 מעלות

מכינים את תערובת הגבינה

מערבבים בקערה – טוב טעם ,גבינה לבנה טרה, שמנת וסוכר, משלבים את שאר המרכיבים מלבד הפירות האדומים.
מניחים עלה פילו על נייר אפייה. מורחים בחמאה ומניחים מעליו עוד עלה
כך עושים עם שאר העלים.
מניחים את מלית הגבינה במרכז העלה – מפזרים את הפירות האדומים מעל הגבינה.
מגלגלים וכורכים את העלים מסביב לגבינה
מורחים בחמאה גם את החלק החיצוני. מעבירים עם הנייר לתבנית תנור.
מכניסים לתנור לאפייה של כ- 40-50 דקות עד שהמאפה מזהיב יפה
בוזקים אבקת סוכר ומגישים חם ישירות למרכז השולחן

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
שליחה מידית:


Loading...