בצל קצוץ
ארבע שיני שום גדולים
שמן קנולה/זית
1 שמנת עמידה לבישול ולאפייה 15% שומן
שתיים שלוש כפות של חלב מועשר חלבון של טרה
מלח
גרגרי צ'ילי אדום מתוק
1 חבילה פסטה
פרחי ברוקולי או כל ירק אחר
מעט גבינה מגורדת חצי קשה 28% שומן
להרתיח את הפסטה בהתאם להוראות היצרן בגב האריזה.
בסיר רחב לטגן בצל קצוץ וארבע שיני שום גדולים בשמן קנולה/זית.. לתת רק שקיפות ולהוסיף קופסת שמנת עמידה לבישול ולאפייה 15% שומן ..לערבב על אש קטנה.. להוסף עוד שתיים שלוש כפות של חלב מועשר חלבון של טרה.. לבשל על אש נמוכה ולערבב כל הזמן.. להוסיף מלח מעט, גרגרי צ'ילי אדום מתוק ולהכנס את הפסטה שסוננה מהמים.. לערבב טוב טוב ולהכניס לתבנית משומנת.. מעל למלא פירחי ברוקולי אפשרי כל ירק אחר.. להוסיף מעל הברוקולי מעט גבינה מגורדת חצי קשה 28% שומן ולכסות בנייר כסף.. להכניס לתנור לחצי שעה בחום של מאתיים עשרים מעלות.. בתום הזמן להוריד את הנייר ולהשאיר בתנור לעוד חמש דקות פלוס לקבלת צבע שחום..כשיוצא מהתנור אפשר לפזר עוד קצת מהגבינה מהגורדת.. לתת להצטנן ולחתוך..