בצק פריך:
150 גרםחמאה רכה
95 גרם אבקת סוכר
250 גרם קמח
קורט מלח
40 גרם שקדים טחונים
50 גרם ביצים (ביצה 1)
לקרם גבינה ושוקולד לבן:
100 גרם שוקולד לבן מומס
100 גרם שמנת מתוקה
500 מל שמנת מתוקה
250 גרם גבינה לבנה 5%
50 גרם אבקת סוכר
רוטב פטל:
150 גרם פטל אדום
כפית אבקת סוכר
במיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה ואבקת סוכר לקרם. מוסיפים קמח, מלח ושקדים ומערבים ואז תוך כדי ערבוב מוסיפים את הביצה. ברגע שמתאחד מעבירים לניילון נצמד ולמקפיא לשעה.
מוציאים מהקפאה, מרדדים, קורצים עיגולים ומכניסים שוב להקפאה.
מוציאים מהקפאה לאפייה של 15 דקות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות. מוציאים כשמזהיב ומניחים להצטנן.
מביאים 100 גרם שמנת מתוקה לסף רתיחה ומערבבים עם השוקולד הלבן. מצננים לגמרי.
מקציפים שמנת מתוקה, מוסיפים גבינה לבנה ואבקת סוכר ותוך כדי הקצפה מכניסים את תערובת השוקולד הלבן והקצפת בעדינות (אפשר לקרר חצי שעה במקרר לפני הזילוף).
שמים את הפטל ואבקת הסוכר בסיר קטן, מועכים במזלג ומבשלים מספר דקות. מסננים במסננת דקה.
מעבירים לשק זילוף את רוטב הפטל שסיננו ומפזרים אותו על פנים השק ומזלפים על תחתיות הבצק. לתוך השק עם הפטל מכניסים את הקצפת ומזלפים על תחתיות הבצק. אפשר לסגור עם שכבת בצק נוספת ולזלף עוד קומה לקינוח מרשים יותר.