יהושע tbwa

פרזו'לדה לחם גבינות טורקי

המרכיבים:

תבנית בגודל 35×25
1/2 קילו קמח מנופה
כף שמרים יבשים
כפית סוכר
2 כוסות מים נעימים (480 מ"ל)
200 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% משק צוריאל-למעוך עם מזלג
100 גרם גבינה צהובה נעם מגורדת 28%
100 גרם גבינת מוצרלה נעם מגורדת. אפשר להוסיף עוד גבינה צהובה נעם.
150 גרם חמאה מומסת
טיפת מלח

לקישוט:
8 ענפים של עירית קצוצה

אופן הכנה:

בקערת המיקסר להכניס את הקמח והשמרים ולערבב עם כף, להכניס את הסוכר ואת המים וללוש עם וו גיטרה. הבצק יוצא דליל, זה בסדר. מוסיפים את כל הגבינה הבולגרית של משק צוריאל ו2 כפות מהגבינה הצהובה נעם.

להמיס את החמאה. 50 גרם מהחמאה לשפוך לתוך התבנית, על החמאה שבתבנית להעביר את הבצק ועל הבצק לשפוך את יתרת החמאה המומסת- 100 גרם וללחוץ על הבצק עם האצבעות תוך כדי מריחת החמאה על הבצק. הבצק נשאר לתפוח בתבנית האפיה. לכסות את התבנית שבה נמצא הבצק עם תבנית נוספת גבוהה (שיהיה לבצק מקום לתפוח מעלה) ולהתפיח.

אחרי שהבצק תפח לפזר מעל את יתרת הגבינות (100 גרם מוצרלה ושאר הגבינה הצהובה) ומכניסים לתנור.

להכניס את המאפה לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ל כ 40 דקות.

5 דקות לפי סיום האפייה לפזר עירית ולהחזיר לאפייה. לא לחתוך מיד עם סיום האפיה. להמתין 10 דקות ואז לחתוך לריבועים.

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
שליחה מידית:


Loading...