500 גרם פסטה (לפי ההכנה על גב האריזה)
500 מל שמנת לבישול
200 גרם תרד חלוט סחוט
4 שיני שום פרוסות
50 גרם חמאה
50 גרם פרמזן
קמצוץ אגוז מוסקט
מלח פלפל לפי הטעם
6 יח פילה דג לברק טרי חצוי לשניים
להכנת הרוטב- בסיר רחב ממיסים חמאה ושום על להבה נמוכה כאשר השום מוזהב מעט מכניסים את התרד ומתבלים במלח פלפל ואגוז מוסקט ומבשלים כ 3 דק.
לאחר מכן מוסיפים שמנת לבישול וחצי כוס מי בישול של הפסטה ומביאים לרתיחה מוסיפים את הפסטה עד כדי צימצום הרוטב.
להכנת הדג – מחמים מחבת טלפון מתבלים במלח ופלפל ומעט שמן זית מניחים את הדג על הצד של העור ולוחצים עליו כ -דקה לאחר מכן מכסים לעוד כ5 דק כאשר הדג בצבע לבן יש להוריד מהאש