יהושע tbwa

פסטה ברוטב שמנת תרד ודג לברק צרוב

פסטה ברוטב שמנת תרד ודג לברק צרוב

6 מנות

המרכיבים:

500 גרם פסטה (לפי ההכנה על גב האריזה)
500 מל שמנת לבישול
200 גרם תרד חלוט סחוט
4 שיני שום פרוסות
50 גרם חמאה
50 גרם פרמזן
קמצוץ אגוז מוסקט
מלח פלפל לפי הטעם
6 יח פילה דג לברק טרי חצוי לשניים

אופן הכנה:

להכנת הרוטב- בסיר רחב ממיסים חמאה ושום על להבה נמוכה כאשר השום מוזהב מעט מכניסים את התרד ומתבלים במלח פלפל ואגוז מוסקט ומבשלים כ 3 דק.

לאחר מכן מוסיפים שמנת לבישול וחצי כוס מי בישול של הפסטה ומביאים לרתיחה מוסיפים את הפסטה עד כדי צימצום הרוטב.

להכנת הדג – מחמים מחבת טלפון מתבלים במלח ופלפל ומעט שמן זית מניחים את הדג על הצד של העור ולוחצים עליו כ -דקה לאחר מכן מכסים לעוד כ5 דק כאשר הדג בצבע לבן יש להוריד מהאש

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
או שליחה מידית:


Loading...